De winkel van optiek Bové

Optiek Bové, uw persoonlijke opticien!

Zonnebrillen bij optiek bové

Zonnebrillen: trendy en beschermend

De juiste bescherming tegen de zon en een trendy modeaccessoire, aan deze eisen voldoet een kwalitatieve zonnebril. Bij Optiek Bové vindt u verschillende stijlen en merken voor ieder budget. Wilt u hierbij graag advies? Wij helpen u graag om een zonnebril te kiezen die bij uw gezichtsvorm en gewenste bescherming past.

Bij Optiek Bové vindt u onder andere deze merk zonnebrillen

chanel
cartier
adidas
ray-ban
ralph lauren
dior
oakley
serengeti
prada
dolce & gabbana

Zonnebrillen op sterkte

Veel modellen van zonnebrillen kunnen we op sterkte maken. Zelfs de gekromde modellen die de lijn van het gezicht volgen. Zo combineren we het comfort en gemak van een gewone bril met de trendy uitstraling en bescherming van een zonnebril. Ook mogelijk voor onze sport zonnebrillen
Kies uw overzet zonnebril bij optiek bové

overzet
zonnebril

Heeft u liever een overzet zonnebril? We hebben verschillende mogelijkheden en modellen in onze winkel. Kom even langs om ze te bekijken.
Kies uw sportbril bij optiek bové

sportbrillen voor 100% focus en comfort

Een goede sportbril of sport zonnebril is onontbeerlijk om ongestoord te sporten. Adidas en Oakley zijn merken waarbij het uitoefenen van de sport en comfort hand in hand gaan. Kwalitatieve topglazen, comfortabel gevoel en optimale luchtcirculatie die aanwaseming voorkomt. Naast de gewone sportbril hebben wij ook sportbrillen op sterkte.
Sportbrillen bij optiek bové
Sportbrillen bij optiek bové

ontdek alle zonnebrillen op sterkte in onze winkel

Foto van in de winkel van optiek bové Foto van in de winkel van optiek bové Foto van in de winkel van optiek bové
ontdek onze openingsuren